Ha tetszik, oszd meg másokkal is!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

szerda, november 28

1 dolog, amit meg kell tenned a bevonzáshoz

Dr. Robert Anthony üzenet

Szándékod megválasztásával és figyelmed irányításával választottál - és folyamatosan megválasztod, melyik univerzumban akarsz jelen lenni. Tehát azt a kérdést kell feltennünk, melyiket választjuk, vagy melyiket fogjuk választani?


Gondolj bele! A tudósok és fizikusok felfedezték, hogy szimultán létezünk több különböző formában, dimenzióban és időben. Mi választjuk  meg szándékunk és figyelmünk által, hogy melyik valóságban akarunk élni.

Tudom, ezt szét akarja vetni a fejed, mert annyira valótlannak tűnik, pedig sokkal valósabb, mint amit most el tudsz képzelni vagy fogadni.

A kvantumfizika mindegyik elméletében közös, hogy te vagy a megfigyelő és a résztvevő. Tisztán megfogalmazott SZÁNDÉKODDAL és hajlíthatatlan, folyamatos FIGYELMEDDEL Te választod meg, melyik világban fogsz jelen lenni.

A tudomány azt mondja, hogy amit megfigyelünk külső világunkban, az nem más, mint belső világunk kivetülése. Oké, tegyük ezt át a gyakorlatba!

Képzeld el, hogy azt a rezgést bocsátod ki a jövőre, hogy 100.000 Dollárt akarsz jövő évben. Ha erre fókuszálsz, átérzed, ennek megfelelően cselekszel, akkor a pénz kezd fizikai formát ölteni.
Ellenben ha feltett szándékod 100 ezer Dollár, de kiborulsz, ha megkapod a számlákat és panaszkodsz a barátaidnak, mennyire le vagy égve és milyen rosszul megy a gazdaság, akkor ezek törlik  egymást.

Minden alkalommal, amikor úgy gondolod, érzed, le vagy égve és így is cselekszel vagy aggódsz a gazdasági helyzet miatt, akkor olyan rezgést bocsátasz ki, amelyik kitörli szándékod.
Ezért küzködnek olyan sokan a vágyott dolog bevonzásával. Más szavakkal csak az egymással rezonáló rezgések harmonizálhatnak egymással. Ez a tudományos elmélet a Vonzás Törvénye mögött.

Mivel mi teremtjük meg valóságunkat amelyik dimenzióban választjuk, ezért fontos, hogy a NAGY HÁRMAS - gondolatok, érzések, érzelmek - harmonizáljanak tetteinkkel. Ha nincsenek szinkronban, jelened és jövőd sem fog harmonizálni. Össze fognak ütközni és kitörlik egymást.

Láthatod tehát, hogy jelenbeni vágyad, szándékod megválasztása az, mely a rezgést kelti, ami meghatározza melyik univerzumban fogsz jelen lenni. Ha rezgésed nincs harmóniában azzal, ami a jövőből visszajön, akkor nem leszel képes megteremteni.

Ezért olyan fontos a döntés, hogy merre mégy és nem az, hogy hol vagy. A kulcs, hogy fogadd el azt, ahol vagy minden ellenállás nélkül! Elfogadod harc nélkül azt, ami van, de figyelmedet vágyadra irányítod. Ez a bevonzás titka.
Javaslom, hogy olvasd el mégegyszer ezt a bekezdést!

Amint ezen a magas rezgésszinten maradsz, rá kell jönnöd, hogy nem kell megteremteni azt, amire vágysz. Már létezik. Csak összhangba kell kerülnöd vele.
Amire vágysz, az a lehetőségek kvantummezejében (vagy ha úgy tetszik, párhuzamos univerzumban) van. Kerülj hát vele harmóniába és kezdj ennek megfelelően cselekedni!

péntek, november 23

A sikerről




csütörtök, november 15

A tökéletes társ - tanmese

Egy napon egy tanuló megkérdezte Naszreddintől, miért nem házasodott meg sosem.


"Ó - válaszolta Naszreddin - elhatároztam, hogy csak akkor házasodom, ha megtalálom a tökéletes nőt. Így hát évekig kerestem és sok kedves, szép és intelligens nővel találkoztam. "

Egy rövid szünet után folytatta:
" Egy napon megpillantottam őt. Rögtön tudtam, hogy minden tekintetben tökéletes. És amikor megismertem, kiderült, hogy  ő valóban minden szempontból egy hibátlan drágakő volt."

"És? Akkor miért nem vetted feleségül?" - kérdezte a tanuló.

Naszreddin mélyet sóhajtott: " Az volt a gond, hogy ő a tökéletes férfit kereste."

Joel ben Izzy: A mesemondó c. könyve alapján.

szerda, november 7

Ha meg akarod kapni, ne idealizáld!

Chris Cade üzenete

Nem rég a következőt írtam az üzenőfalamra:
Ha be akarod vonzani szíved vágyát, ne idealizáld! Minél jobban idealizálsz valamit, annál jobban elválasztod magad tőle.


Sokaknak nem volt ez világos és kérték, magyarázzam el.

Oké. Kezdjük az "idealizálás" szó definíciójával:

Az ideális tökély vagy kiválóság magasztalása.
Valaminek az ideális ábrázolása.
Valami ideálisnak tekintése.
Valami, ami csak gondolatként létezik.

Amikor elolvastam ezeket a definíciókat, néhány dolog szembeötlött. Az első 3 definíció tökéletesség képére mutat. Azt sugallja, mindig van valami jobb, ami után vágyakozhatunk. Ez az elképzelés lehet segítő, de káros is személyes fejlődésünk útján.

Lehet segítő, ha mutatónak használjuk, hogy befelé tekintsünk arra, miért érezzük, hogy valami nincs rendben. Segíthet megérdeklődni önmagunkban, miért nem vagyunk összhangban természetes énünkkel.

Ugyanakkor lehet hátrányos is fejlődésedre. A negatív eleme ennek az, hogy " a szomszéd gyepe mindig zöldebb" és ez nem mindig igaz.

Ha azt hisszük valami mindig jobb, mint ami van, akkor megragadunk a HIÁNY - mentalitásban.

Gondolj csak bele!

Nem mindig tudatosítjuk, pedig elég egyszerű. A feltevés, hogy ami van az nem elég az egyenlő a HIÁNNYAL. És ha már tanulmányoztad a Vonzás Törvényét, akkor össze tudod rakni, hogy a hiányérzet a leggyorsabb módja annak, hogy elkerüld annak megkapását, amit szeretnél és megragadj ott, ahol vagy.

Így hát amikor idealizálod, amit szeretnél (legyen az anyagi függetlenség, tökéletes párkapcsolat, a nagy ház vagy bármi), akkor valójában azt csinálod, hogy a HIÁNYBA tartasz és elkülöníted magad az adott dologtól.

Nézzük meg az utolsó definíciót, amit érdekesnek találok:

"Valami, ami csak gondolatban létezik."

Tehát tovább lépve, ez azt jelenti, hogy amit idealizálok, az NEM LÉTEZIK, csak elmémben, egy gondolat. Mivel te létezel és az nem létezik, így szó szerint elválasztod magad az adott dologtól.

Az idealizálás arra késztet, hogy vagy a múltban vagy a jövőben éljünk... és nem a jelenben. És ismét a Vonzás Törvénye - ugye megtanultuk, hogy a pozitív érzelmi és spirituális állapotban történő JELENBEN LÉT az, amivel bevonzzuk életünkbe azt, amit szeretnénk.

Ezért világosnak tűnik, hogy ha meg akarrunk kapni valamit, akkor a legjobb, ha nem idealizáljuk.

Fontos, hogy elengedd azt, hogy mit jelent számodra a cél. Hogy elengedd azt, hogy "Ez a cél örökre megváltoztatja életed".

Hogy csináld?

1. Legközelebb, ha azon kapod magad, hogy valami jobbat kívánsz, gondolj rá, hogy megváltoztasd a fókuszod. Ne arra fókuszálj, ami nincs (amit idealizálsz), hanem arra, amid van, amiért hálás vagy!

2. Emlékezz rá, amit idealizálsz, az egy gondolat valamiről, ami még nem létezik.

Helyette fókuszálj arra, hogy a már létező dolgokkal kerülj összhangba! Az 1-es pont erre utal és úgy teheted meg, ha gyakorlod a jelenben létet.
Minden a jelen pillanatban létezik. Ez a tér, amiben bevonzod azt, amit akarsz.

3. Nagyon ajánlom, hogy meditálj.

Ha meditálsz naponta egy kicsit, sokkal gyorsabban és hatékonyabban fogsz bevonzani, mint meditálás nélkül.

4. Mozogj minden nap!

A fizikai mozgás -legyen torna, jóga vagy játék a gyerekekkel - visszahoz a jelen pillanatba és azonnal emeli rezgésszintedet. Kihúz a hiányérzetből és vágyaid idealizálásából.

Hogy megkapd azt, amit akarsz, ne gondolj úgy rá, mint valami csodára, ami megoldja minden gondod! Az itt és mostra van szükséged, ami csak arra vár, hogy felfedezd önmagadban.

Te magad vagy az ajándék, amit egész életedben meg akarsz kapni.

(Fotó: zengardner.com)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails